torsdag 10. juli 2014

Vannmelon i sommervarmen

Her er et godt og morsomt tips til hvordan du kan sprite opp sommerfesten. Dette vannmelon pinnsvinet gir garantert oppmerksomhet.
Til voksenfesten kan du jo gjerne ha vodka i melonen.


Vannmelon pinnsvin
Oppskrift vannmelon pinnsvin:

Start med å legge melonen på langs og skjær av det grønne melonskallet i bunn. Pass på at du ikke skjærer i kjøttet, da lekker pinnsvinet i bunn etterpå. Skjærer du for mye av kan du gjøre som meg, og bruke avskjæret som en propp i bunn av pinnsvinet.

Marker hvor du vil skjære til ryggen. Jeg brukte teip til å markere. Bruk en skarp kniv og snitt ca 1/3 inn på melonen og 2/3 opp fra bunn. Skjær forsiktig, da melonen sprekker lett. Løft av lokket og ta vare på dette, delene bruker du til nese og føtter senere.

Skjær ut kjøttet i store biter og rens melonen godt innvendig. Skyll og tørk skallet både innvendig og utvendig.

Skjær tagger med en skarp kniv. Det skal nesten se ut som flammer når du er ferdig.
Øyne: Bruk rosiner eller blåbær og fest de med en tannpirker fra innsiden av skallet. Pass fingrene!
Nese: Bruk restene som du skjærte bort fra lokket. Skjær en trekant og fest en rosin eller et blåbær ytterst.
Bruk tannpirkere til å feste fast i pinnsvinet. Mulig du må bruke mange for å få det til å sitte.
Føtter: Skjæres ut av restene fra lokket og festes med tannpirkere fra innsiden av melonen.
Fyll: Skjær kjøttet i trekanter og legg de tilbake i skallet. Sett i tannpirkere i bitene slik at det ser ut som et ekte pinnsvin.
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar